发布时间：2022-04-20 15:03:57 内蒙古银行招聘网 来源：内蒙古华图
BLOOD DRIVE &MARROW REGISTRATION
“These patients deserve a chance at a normal, happy future and they rely on the kindness of the strangers to make that happen.
— Daisy, Isabelle’s Mother
Isabelle is the daughter of Daisy and Saman Mirzaei. In January 2008 Isabelle was diagnosed with a genetic blood disorder, beta thalassemia. Isabelle’s body is unable to produce healthy red blood cells. As a result, Isabelle has been receiving blood transfusions every 4-6weeks since she was 11 months old. A lifetime of regular transfusions can lead to serious medical problems. Her only chance at a normal, healthy life is to have a marrow transplant. Isabelle is an only child, so doctors have started a search for an unrelated marrow donor through The Match Registry. The Mirzaei family asks that you consider helping patients like Isabelle by registering to be a marrow donor and give the gift of life, the gift of blood.
Held at Wiley Hall
Wednesday, March 26, 2014
Behind Heathman Dormitory/Butterfield Rd.
12:00 PM - 6:00 PM
Don’t forget to bring your driver’s license or another form of identification when you donate.
Visit www.ribc.org to make an appointment, Sponsor Code 3390.
FREE Kingston Pizza!
BE THE MATCH
|be 18 to 44 years old|
|in good health|
|give a swab of your cheek cells for marrow typing|
|FREE—sponsored by Michael’s Fund|
The Rhode Island Blood Center distributes blood products to hospitals
In Rhode Island and Southern New England.
11. We can learn from the passage that ( ).
A. the blood drive is organized by Isabelle's mother
B. Isabelle receives blood transfusions regularly
C. Isabelle has been ill for 11 months
D. doctors will sponsor Isabelle's family
【答案】B。通过选项关键词Isabelle定位至Isabelle was diagnosed with a genetic blood disorder, beta thalassemia. Isabelle’s body is unable to produce healthy red blood cells. As a result, Isabelle has been receiving blood transfusions every 4-6weeks since she was 11 months old.可知Isabelle要经常接受输血，选项B正确。Isabelle母亲只是说了文章开头双引号中的句子，选项A错误;Isabelle has been receiving blood transfusions every 4-6weeks since she was 11 months old.可知选项C错误;sponsored by Michael’s Fund可知选项D错误。故正确答案是选项B。
12. To be a marrow donor, you must ( ).
A. be a relative of the patient
B. carry a driver's license
C. be at least 18 years old
D. apply to Michael's Fund
【答案】C。根据marrow donor定位至表格中be 18 to 44 years old可知骨髓捐献者必须至少18岁，故选项C更合适。选项A：必须是病人的亲戚，未提及;选项B：携带驾照，并不是必须项;选项D：申请迈克尔基金，错误。故正确答案是选项C。
13. Those who want to help patients like Isabelle can ( ).
A. come to Wiley Hall every Wednesday
B. visit www.ribc.org for an appointment
C. contact their parents at 800-283-8385
D. call at hospitals in Rhode Island